NIEUWE JAAR

Het nieuwe jaar is goed gestart! We krijgen stilaan zicht op een uitweg uit die vervelende pandemie! Terug naar normaal, of is het vooruit naar een nieuw normaal? Wie zal het zeggen?

Intussen loopt de verkoop van mijn roman over de Oostendse kaper Jacob Besage nog steeds vlotjes! Op enkele maanden tijd zijn er al 60 exemplaren van "GETOONT SYN KLOEK GHEWELT" de deur uit, ja sedert nieuwjaar toch al weer 2 boeken verkocht! Het is een onverhoopt succes gebleken. Nog wekelijks krijg ik felicitaties van alle kanten, de lezer(es) vindt dat het boek vlot leest en qua inhoud heel leerzaam bovendien! En dat was mijn bedoeling: een vlot verhaal neerpennen maar ook heel wat historische informatie meegeven over hoe men leefde in en om Oostende in de zeventiende eeuw.

Daarnaast heb ik ook nog "KRONIEK VAN HET HAZEGRAS" uitgebracht, een beschrijving van het ontstaan en de groei en bloei van de tweede oudste wijk van Oostende. Dit boeiend verslag is al 97 maal verkocht, de kaap van 100 exemplaren is in zicht voor dit historisch naslagwerk.

Ondertussen ben ik al weer zo een zestal maanden aan het werk met een nieuwe roman, getiteld "DE RING VAN ATLANTIS". Daarin beleeft een Oostendse jongen met Joodse roots een ongelooflijke geschiedenis aan boord van een schip dat naar Zuid-Amerka vaart om er guano op te halen. Hij ontmoet er Charles Darwin! Op de terugweg naar Europa slaat het noodlot echter toe! Het begin van een ongelooflijke historie. Is dit werkelijk gebeurd of heeft deze jonge kerel een rijke fantasie?

Volgend jaar hoop ik dat deze boeiende roman zal verschijnen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


NIEUWE JAAR

DE GOUDEN PIJL VAN KONING SALOMON

MANUSCRIPT VERBETERD EN INGESTUURD

EINDE NA 18 MAANDEN SCHRIJVEN !!!

VALENTIJN

VALENTIJN