OOSTENDE VOOR ANKER

Met spijt vernam ik dat Oostende Voor Anker dit jaar weer uitgesteld is door het covid19-virus dat nog niet van wijken wil weten. Jammer want ik had samen met Roland Desnerck een tentje gehuurd waar we gezamenlijk onze boeken zouden aan de man brengen. Natuurlijk heb ik niet zulk een uitgebreid aanbod als Roland, maar mijn roman over Jacob Besage past uitstekend in het maritiem karakter van het festival. Ook mijn beschrijving van het ontstaan en ontwikkeling van de wijk Hazegras past in het Oostends karakter van het zeefeest.

Maar daarom niet getreurd! Volgend jaar tekenen we zeker present! En dan kan ik hoogst waarschijnlijk een nieuwe roman presenteren! Inderdaad, ik ben sedert september vorig jaar al weer druk bezig aan een nieuw boek. Het verhaal gaat over een jonge Oostendse Jood in de negentiende eeuw die meevaart met een schip naar Zuid-Amerika om er guano te halen. Daar ontmoet hij de Engelse natuurvorser Charles Darwin! Op de terugtocht wordt het schip aangevallen door een reuzenkraak en verdrinkt de hoofdfiguur. Maar hij wordt gered door een zeemeermin die hem meeneemt naar Atlantis, het magische rijk van Neptunus. Later verblijft hij op en eilandje in het Kanaal, maar niemand gelooft zijn fantastisch verhaal. Fake of echt gebeurd?

Intussen verkoopt "GETOONT SYN KLOEK GHEWELT" over Jacob Besage nog steeds via Boekscout.nl alsook "KRONIEK VAN HE HAZEGRAS" .


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


OOSTENDE VOOR ANKER

DE GOUDEN PIJL VAN KONING SALOMON

MANUSCRIPT VERBETERD EN INGESTUURD

EINDE NA 18 MAANDEN SCHRIJVEN !!!

VALENTIJN

VALENTIJN