NIEUWE CIJFERS !

De kaap van 70 verkochte exemplaren van mijn roman "Getoont syn kloek ghewelt" is gerond en de cijfers van "KRONIEK VAN HET HAZEGRAS" staan momenteel al op 99! Dus dat schiet toch nog een beetje op!

Ik kreeg van de week een mailtje van de Koninklijke Bibliotheek van Brussel met volgende boodschap:

"Geachte heer Ollieuz,

Als nationale bibliotheek vormt KBR dag in dag uit een unieke verzameling van de Belgische boeken- en tijdschriftenproductie en publiceert ze maandelijks alle titelbeschrijvingen in deBelgische Bibliografie, een permanent uitstalraam van de Belgische uitgeverswereld.
Aangezien uw uitgaven daarin niet mogen ontbreken, vragen we u omtwee exemplarenvan elk boekbinnen de vijftien dagenna de verschijningaan te geven viawww.wettelijkdepot.been te deponeren bij KBR.
Uit nazicht van onze catalogus blijkt echter dat we de volgende publicatiesnog niet ontvangen hebben:

Getoont syn kloek ghewelt: Jacob Besage, Oostends kaper die Piet Hein versloeg. 2020.

Kroniek van het Hazegras. 2018.


Voor bovenstaande boeken is een aangifte niet meer nodig, maar kunt u ons wel nog twee exemplaren van die uitgaven bezorgen?"
Waarvan akte, ze slapen daar ook niet, maar werken wel traag...

Intussen schrijf ik nog altijd verder aan mijn nieuwe roman "De Ring van Atlantis", inmiddels toch alweer 95 pagina's volgeschreven! Het loopt lekker. Ook al enkele fraaie illustraties getekend om het verhaal wat op te luisteren. Ik verveel me niet en in mijn hoofd reis ik mee met het hoofdpersonage op zijn ongelooflijke reis naar Zuid-Amerika waar hij Charles Darwin ontmoet en op zijn terugreis een ongelooflijk avontuur beleeft!

Tot een volgende keer!