KAAP BEREIKT

De verkoopcijfers van mijn boek "KRONIEK VAN HET HAZEGRAS" hebben de kaap van 100 exemplaren gerond !!! Maar ook de verkoop van mijn roman over Jacob Besage met de titel "Getoont syn kloek ghewelt" doet het goed, er zijn al 70 boeken over de toog geschoven! Dat geeft moed en voldoening!

Het spoort me aan om verder te werken aan mijn nieuwe roman "De Ring van Atlantis". Daarvan heb ik reeds 103 pagina's A4 formaat geschreven! Het belooft een spannend avonturenverhaal te worden met een deel fantasy ook. De vertelling begint in het Oostende van de 19e eeuw maar verplaatst zich dan naar Zuid-Amerika om uiteindelijk op een Kanaaleiland te belanden. Maar tussendoor passeert de hoofdfiguur ook nog in het mythische Atlantis onder de golven waar Neptunus de scepter zwaait...

Ik heb ook al een idee voor een volgend boek dat zich zal afspelen in en rond het lokaal van de Boogschuttersgilde Sint Sebastiaan aan de Leffingestraat in Oostende, waar een verschrikkelijke moord zal gepleegd worden in een amoureuze situatie met uitlopers naar het Belgische hof...!

Mijn boeken zijn nog steeds verkrijgbaar via Boekscout.nl of in de lokale boekhandel te bestellen.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


KAAP BEREIKT

DE GOUDEN PIJL VAN KONING SALOMON

MANUSCRIPT VERBETERD EN INGESTUURD

EINDE NA 18 MAANDEN SCHRIJVEN !!!

VALENTIJN

VALENTIJN