6 weken zonder laptop!

Een nieuwe laptop van vorig jaar november en die werkte niet meer! De batterijen raakten niet meer opgeladen. Gelukkig viel die nog onder de waarborg dus terug naar de verkoper er mee. Hij stuurde mijn laptop door naar de fabrikant voor een gratis herstelling. Door de stop in de productie van chips wereldwijd, werd het wachten op vervangstukken! Bleek niet alleen de oplader stuk, mar ook het "motherboard" moet vervangen worden...

Dus had ik veel vrije tijd waarin mijn inspiratie verder werkte aan mijn nieuwe roman. Geen erg, dan maar nota's schrijven om al die goed invallen en ideeën niet kwijt te spelen. Maar intussen heb ik niet stil gezeten, neen, ik heb nog enkele illustraties voor mijn nieuw boek gemaakt en de tekening voor de cover ingekleurd. Verder heb ik nog enkele publicaties geraadpleegd waar ik nieuwe informatie in vond die ik kan gebruiken in het verdere verloop van mijn verhaal.

Intussen is de ellende voorbij en is mijn herstelde laptop hier weer! Ik ben dan ook uit de startblokken geschoten; elke dag groeit mijn tekst verder aan. Nu heb ik al 120 pagina's A4-formaat volgetikt en nog blijft de muze mij goedgezind! Het verhaal loopt als een trein! Het einde is nog niet in zicht maar er is geen haast bij.

Ergens tegen het einde van het jaar denk ik dat ik de laatste woorden zal tikken van "De Ring van Atlantis"!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


6 weken zonder laptop!

DE GOUDEN PIJL VAN KONING SALOMON

MANUSCRIPT VERBETERD EN INGESTUURD

EINDE NA 18 MAANDEN SCHRIJVEN !!!

VALENTIJN

VALENTIJN