HET MYTHISCHE ATLANTIS

Mijn verhaal volgt een boeiende verhaallijn! Ik wist natuurlijk ongeveer wat de inhoud zou zijn, maar de feitelijke verhaallijn lijkt zichzelf te ontwikkelen. Ik laat me leien door toevallige ontdekkingen tijdens mijn lukrake opzoekingswerk op het internet en daaruit voortvloeiend mijn speurwerk in ettelijke boeken uit de bibliotheek.

Zo is mijn hoofdfiguur in het mythische Atlantis beland waar hij kennis maakt met een hoogstaande klassieke beschaving waar hij betrokken raakt in een politieke intrige en een liefdesavontuur. Zal Bram hier heelhuids uit tevoorschijn komen en zo ja, waar zal hij nadien belanden? Ik weet het zelf nog niet goed hoe deze historie verder zal verlopen. Ik ben zelf benieuwd naar de verdere evolutie van mijn verhaal.

Toch vreemd hoe zo een fictief personage een eigen leven gaat leiden en ik er alleen maar als verslaggever bij betrokken ben. Maar dat is waarschijnlijk de goede invloed van mijn muze!

Ondertussen lopen de verkoopcijfers van mijn vorige werken steeds verder op! Voor de geïnteresseerden, "Kroniek van het Hazegras" en mijn biografie over de Oostendse kaper Jacob Besage "GETOONT SYN KLOEK GHEWELT" zijn nog steeds verkrijgbaar via boekscout.nl !


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


HET MYTHISCHE ATLANTIS

DE GOUDEN PIJL VAN KONING SALOMON

MANUSCRIPT VERBETERD EN INGESTUURD

EINDE NA 18 MAANDEN SCHRIJVEN !!!

VALENTIJN

VALENTIJN