DE KERSTMAN LEEST...

Het jaareinde nadert met rasse schreden. De dagen worden korter, we zitten in de donkere 6 weken wist vader zaliger dan steeds te zeggen. Er hangt weer spanning in de lucht! Weldra is het Kerstmis en dan glijden we het nieuwe jaar 2022 in. Lichtjes fonkelen in de bomen, mensen zijn er weer bij om nog snel iets op de kop te tikken om onder de kerstboom te leggen. Oei, wat wordt het deze keer?

Weer een nieuwe das voor vader of een flesje eau de cologne 4711 voor moeder of een paar wintersokken of...? Zeg, waarom niet een verhaal over die Oostendse kaper die in de 17de eeuw die Hollandse admiraal Piet Heyn naar de pieren wist te sturen, die Jacob Besage?! Voor enkele uurtjes leesplezier in een luie stoel gezellig onder de leeslamp, met een lekker glas glühwein op het tafeltje ernaast! Dat is nog eens een tof idee en je leert er nog iets bij over de geschiedenis van onze mooie kuststad!

"Getoont syn kloek ghewelt" is nog steeds verkrijgbaar bij boekscout.nl en als je nu bestelt, dan ligt ie nog voor Kerstavond bij jou onder de kerstboom!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


DE KERSTMAN LEEST...

DE GOUDEN PIJL VAN KONING SALOMON

MANUSCRIPT VERBETERD EN INGESTUURD

EINDE NA 18 MAANDEN SCHRIJVEN !!!

VALENTIJN

VALENTIJN