CORONATIJDEN EN SCHRIJVEN

Hallo ieder en elk van U. Het zijn barre tijden momenteel! Iedereen plooit terug op zichzelf en zijn naasten. Ook ik zit in mijn kot. Gelukkig kan ik verder werken aan mijn roman over Jacob Besage. Maar nu zit ik op een punt in mijn verhaal waar ik technische gegevens nodig heb over de haringvangst. Dus heb ik online enkele boeken gereserveerd bij de Kris Lambertbibliotheek van Oostende. Nu is het wachten op deze werken om mijn verhaal verder af te werken.

Intussen kan ik wel mededelen dat er ondertussen al 85 exemplaren van "KRONIEK VAN HET HAZEGRAS" verkocht zijn! Dat is voor mij en onverwacht succes, een echte meevaller! Een naslagwerk over een stadswijk is nu niet bepaald een sexy onderwerp.

Dit geeft me de moed om onverdroten en vol enthousiasme verder te schrijven aan mijn roman over die Oostendse kaper Jacob Besage die vergeten werd in de nevelen der geschiedenis. Jacob moet weer op het voorplan verschijnen!

Ik hoop dat ik met mijn boek mijn steentje kan bijdragen aan het herontdekken van de rijke geschiedenis van onze stad Oostende, die veel verder teruggaat dan Leopold II en de Belle Epoque...!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


CORONATIJDEN EN SCHRIJVEN

KERSTBOOM

KERSTMARKT

LIJST VAN DEELNEMENDE AUTEURS

OOSTENDSE BOEKENBEURS

WEER VAN START