CONTRACT IS BINNEN !!!

Gisteren in de voormiddag kreeg ik een telefoontje uit Nederland! Ik werd opgebeld door de uitgeverij Boekscout, mijn manuscript werd gunstig beoordeeld! Of ik bereid was om weer met hen in zee te gaan om mijn roman bij hen uit te geven? Natuurlijk moet er nog 't één en ander verbeterd worden aan mijn manuscript. Maar dat zal geen probleem zijn.

Daarop werd een contract via mail naar mij doorgestuurd. Eenmaal ondertekend en terug gezonden, zijn we vertrokken voor een nieuw avontuur! Na correctie van mijn manuscript en het aanleveren van mijn zelf getekende illustraties; en het voorwoord en de tekst voor de achterzijde inclusief mijn pasfoto gaat de productie van start!

Ik denk dat mijn roman over de Oostendse kaper Jacob Besage tegen einde september in de handel verkrijgbaar zal zijn! Dan begint de tijd van promotie, persvoorstelling, signeersessies, interviews en wat weet ik nog allemaal.

Wil je op de hoogte gebracht worden van het verschijnen van mijn boek? Stuur dan een mail met volgende tekst "Ja, ik geef toestemming voor gebruik van mijn mailadres voor het toezenden van een eenmalige promotiemailing. " naar mijn e-mailadres geert_ollieuz@skynet.be

Tot binnenkort!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties


CONTRACT IS BINNEN !!!

KERSTBOOM

KERSTMARKT

LIJST VAN DEELNEMENDE AUTEURS

OOSTENDSE BOEKENBEURS

WEER VAN START