LAATSTE RECHTE LIJN

De laatste sprint is ingezet, de eindmeet is in zicht!

Gisteren ontving ik het kaftontwerp en de boekversie van mijn roman "GETOONT SYN KLOEK GHEWELT" over de Oostendse kaper Jacob Besage die de Nederlandse admiraal wist te verslaan. Nu rest mij nog de taak om de laatste eventuele fouten er uit te vlooien en dan mijn fiat te geven voor het ter perse gaan van mijn boek. De uitgiftedatum is vastgesteld op vrijdag 23 november! Van dan af kan mijn roman besteld worden via boekscout.nl of gewoon bij mij mag ook. Ik zorg er ook voor dat de Standaard Boekhandel in het centrum van Oostende en boekhandel Corman ook het boek in verkoop hebben.

Gisteren kreeg ik ook nog een journalist van De Zeewacht over de dorpel. Binnenkort, allicht volgende week al, verschijnt een artikel over mijn roman in het weekblad! Ja zo blijf ik druk bezig hé. Nu begint de periode van de promotie voor mijn roman. Benieuwd of het bij de lezers in de smaak zal vallen!

Ondertussen werk ik al aan een opvolger, weerom in het scheepsmilieu van Oostende in een vroeger tijdperk. De titel luidt "De Ring van Atlantis" en het belooft weer een boeiend verhaal te worden vol van avonturen!

Voorts is mijn naslagwerk KRONIEK VAN HET HAZEGRAS" ook nog steeds te koop via boekscout.nl

Wordt vervolgd!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


LAATSTE RECHTE LIJN

KERSTBOOM

KERSTMARKT

LIJST VAN DEELNEMENDE AUTEURS

OOSTENDSE BOEKENBEURS

WEER VAN START