LAPTOP STUK

Amai mijn frak! Ik zat in de puree, mijn laptop heeft na 8 jaar trouwe dienst de pijp aan Maarten gegeven! Daardoor zat ik tien dagen zonder de mogelijkheid om aan mijn tekst van mijn volgende roman te werken. De inspiratie bleef ondertussen wel komen!

Ik zat rustig op mijn klavier te tikken toen plotsklaps de stroom uitviel. Mijn computerwinkelier onderzocht het beestje maar helaas kon het niet meer gered worden. Gelukkig kon hij al mijn gegevens nog recupereren van de harde schijf!

Zo staat alles op mijn nieuwe laptop en kan ik nu rustig de draad weer oppikken! En ook weer contact zoeken met al mijn aanbidsters....

De verkoop van mijn roman "GETOONT SYN KLOEK GHEWELT" stagneert wat. Nochtans reageren degenen die het boek al gelezen hebben heel enthousiast over het verhaal en mijn schrijfstijl! Waar ligt het dan aan? Het COVIDvirus? Wie zal het zeggen.... Hopelijk komt mijn boek nog onder de kerstboom terecht bij veel liefhebbers van de rijke geschiedenis van onze heerlijke stad Oostende!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties


LAPTOP STUK

DE GOUDEN PIJL VAN KONING SALOMON

MANUSCRIPT VERBETERD EN INGESTUURD

EINDE NA 18 MAANDEN SCHRIJVEN !!!

VALENTIJN

VALENTIJN